FREE SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $75!

Om oss

Liten AS er en spesialforretning som tilbyr alt du måtte trenge til de minste i familien av babyutstyr og klær i størrelsene 0-8 år. Liten AS er medlem av norges største kjede for barneutstyr, Babycare. Det betyr at du hos oss finner alle de største varemerkene innen barnevogner, babyutstyr og bilbarnesikring. I vår klesavdeling finner du merkevarer fra blant annet Levis, Remia, Joha, Isbjørn og Mexx. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg trygge på at de produktene de kjøper til de minste i familien er de beste på markedet, spesielt når det kommer til funksjonalitet. Derfor har vi stort fokus på sikkerhet og kvalitet når vi velger ut produktene som skal selges i butikken.

Liten AS ble etablert i Tønsberg i1971 og er dermed den forhandleren med lengst erfaring med barneutstyri hele Vestfold! Siden 1999 har vi holdt til i Prestegaten 3, nær Storgaten og Tprvet i Tønsberg. Vi jobber hver dag for å gi deg som kunde en god opplevelse og krever derfor høy kompetanse hos våre selgere. Du er hjertelig velkommen til å handle i vår nye nettbutikk, men den personlige servicen kan vi bare klare å gi deg i butikken i Prestegaten. Ønsker du å ta turen innom oss, har vi gratis kundeparkering i bakgården.

Vi setter kompetanse og service høyt og yter derfor alltid det lille ekstra. Ønsker du å handle utenom åpningstid kan du avtale en privat handle utenom åpningstid kan du avtale en privat handlekveld ved å kontakte oss på e-post. Da sette vi av et tidspunkt hvor en av våre dyktige ansatte bistår deg med det du måtte ønske av råd og demonstrasjoner. Vi har også god erfaring med å holde barseltreff i butikken hvor en av våre ansatte holder en liten presentasjon om et ønsket tema, f.eks. bilsikring, og så står vi for litt servering. Har du andre tips til hva vi kan gjøre for at din handel hos oss blir enda bedre vil vi gjerne høre disse!

Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt!

Vi har åpent:

Mandag 10-17

Tirsdag 10-17

Onsdag 10-17

Torsdag 10-18

Fredag 10-17

Lørdag 10-16

Besøksadresse: Fayesgate 4
3110 TØNSBERG
TLF : 33 31 51 33

Mail : tonsberg@litenbutikken.no

Daglig leder: Anne Liten Myhren